domingo, 20 de diciembre de 2009

Tancament de l'assignatura i avaluació

S'acaba l'assignatura i el semestre, però espero continuar aprenent a través dels diferents recursos que he descobert al llarg d'aquests mesos. Com ja he dit en altres entrades, per mi aquest blog ha estat i segueix siguent una descoberta.
La veritat és que m'ha agradat molt, és una eina que realment permet compartir i transmetre informació entre professionals de forma molt interessant i en relació a l'assignatura m'ha servit molt com a punt de guia i reflexió.
Utilitzar el blog com a eina de reflexió i com a mètode transversal de l'assignatura m'ha permès assolir els continguts de forma més dinàmica. Vull agraïr al professorat el fet d'haver donat un aire tan pràctic als continguts de l'assigntarua, ja que això ha permès assolir millor els continguts i sobretot disfrutar-los. El fet de poder consultar l'evolució dels blogs dels companys, compartir les experiències al llarg de l'assignatura i poder accedir a fonts relacionades amb la diversitat i l'educació ha estat molt enriquidor.
Personalment no he tingut temps d'introduir videos ni altres enllaços fora dels demanats a l'avaluació, però m'agradaria tenir més temps d'ara en endavant i seguir utilitzant el blog introduïnt informació i fer-ne un recurs d'ús per incidir en temes d'habilitats de caràcter intercultural.
L'assignatura en general ha complert del tot les expectatives que inicialment en tenia i he disfrutat plenament amb les activitats i aprenentatges realitzats. Sobretot amb la realització de la webquest, recurs el qual tampoc no coneixia i el considero realment interessant i positiu per temes d'aplicació educatius.

Bé, fins una altra i que passeu molt bones festes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario